Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Lemurian Quartz

Lemurian Quartz er en slags kvarts, der legemliggør engle- og kosmiske verdeners delikate og kærlige energi.  Læs mere
"Dette er min simple religion. Intet behov for templer. Intet behov for kompliceret filosofi. Dit eget sind, dit eget hjerte er templet. Din filosofi er simpel venlighed"
De kosmiske verdener kan hjælpe dig med at opnå indre fred og forbinde dig med den guddommelige ånd. Lemurisk kvarts hjælper en med at forbinde sig med sjælens vitalitet. Man kan få adgang til programmeringen fra ​​den lemuriske race ved at forbinde sig til en lemurisk kvartskrystal.

Lemuriesk kvarts er kendetegnet ved deres skarphed, klarhed og de mange linjer som går på tværs af krystallens længderetning. Flere steder i verden finder man krystaller med disse kvaliteter, men det er kun de krystaller der kommer fra mellem og Sydamerika, der er ægte lemuriske. Det skyldes at det gamle mytiske rige Mu eller Lemuriea siges at have ligget i vest for Sydamerika stillehavet for mange tusinde år siden.

Om moonstone.dk

moonstone.dk er en informationsside hvor viden om månesten og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis månesten til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb månesten som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at månesten er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe månesten direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser