Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Amazonit
En kraftfuld sten

Amazonit, også kendt som Amazonstone, er et grønt mineral der stammer fra Amazonas-floden i Sydamerika. Det blev opdaget, eller genopdaget i 1847.
 Læs mere
"Life is, what is happening to you,
while you are busy making other plans!"John Lennon
Amazonit er en type feldspat, der krystalliserer i form af korte prismatiske krystaller, tabelformede krystaller eller masser. Krystallet forekommer normalt i den turkise farve og findes til tider med gule, hvide eller grå dele. Dette mineral tilvejebringer pacificering og eliminerer forværring. Det lindrer de følelsesmæssige processer og sørger for underkastelse af bekymringer og frygt.

Amazonit er beroligende for nerverne og fordriver både irriterende og negativ energi. Det lindrer alle chakraer og forynger især hjertecentret og halschakraet - det forbedrer kommunikationen om kærlighed. Det siges desuden at have været en af stenene, der blev brugt i ypperstepræstens brystplade. Det justerer det fysiske legeme med de æteriske og astrale legemer, der producerer en afbalancerende og forebyggende energi; denne egenskab gør det til en dejlig sten at holde, bære eller bruge til generel sundhedsvedligeholdelse.

Amazonit er fremragende, når det bruges som eliksir. Det kan afbalancere de mandlige / kvindelige energier, fremkalde kvaliteten af klarhed, klar ånd og balance mellem de mange aspekter af ens personlighed. Dette mineral hjælper også dig samtidig med at tilpasse sig både den åndelige dimension og kaos-provinsen for at lette fuldstændig gennemgang af alle grænser; dette aspekt af energien fra amazonit hjælper dig med at få adgang til det harmoniske centrum inden for perfektionsriget og til at integrere og syntetisere dualiteten. Det hjælper en til både at manifestere og bevare den rene energi fra universel kærlighed.
Amazonit kan bruges at sprede energiblokkeringer, der kan udbrede den forkerte strøm af neurale impulser. Det er tidligere blevet brugt til at lette balancering af de metabolske processer, der er relateret til calciumassimilering og som middel til at fjerne spasmer i muskelvævet.

Vibrerer med tallet: 5.
Astrologisk stjernetegn: jomfru

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om moonstone.dk

moonstone.dk er en informationsside hvor viden om månesten og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis månesten til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb månesten som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at månesten er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe månesten direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser